Stjärnorna guidar oss

En stjärnklar himmel

Jag har börjat intressera mig allt mer för astrologi. Innan har jag känt att det varit mycket att ta in i och med de olika husen, planeterna och riktningarna men efter att jag fick tips av en väninna att börja följa en astrolog på Youtube har jag faktiskt börjat förstå de grundläggande delarna inom astrologin. Och det är faktiskt jätteroligt, så roligt att jag har beslutat mig för att gå på en utbildning om några veckor. Jag måste bara se till att fixa min bil först, det är något galet med bromsarna men grannen har lovat att fixa det åt mig om jag beställer delarna hos skruvat. Det intressanta är att astrologen på Youtube sa att det är tid för intressanta förändringar i livet och för min del tror jag det handlar om den här utbildningen. Så snart kan jag berätta mer om astrologi och hur stjärnorna guidar oss här på bloggen.

En tärning med stjärntecken
New Age