Spådam i Göteborg

Boka på Gothia Towers

Det här med astrologi är verkligen spännande och har en stor plats inom New Age. Jag bodde på Gothia towers, som är ett jättefint hotell i Göteborg efter att fått ett otroligt fint erbjudande från en bolag där jag är kund, och då kunde jag passa på att bli spådd. Att bli spådd i stjärnorna och få ett personligt horoskop anser jag att alla människor bör göra åtminstone en gång i livet. Det är mest i de större städerna det går att hitta en spådam men det brukar även finnas telefonlinjer. Fast på något sätt tror jag att horoskopet blir bättre om man träffar siaren personligen. Jag är helt övertygad om att det finns dem som kan ”se” framtiden. Kanske inte exakt, men små glimtar här och där. Jag vet flera som exempelvis hittat bortsprungna djur genom att ta kontakt med medium. Våga testa och fnys inte bara åt det är mitt råd.

New Age