Nyandlighetens näste Dalarna

Kvinna skuggad mot solnedgång sträcker händer uppåt

För några år sen läste jag en artikel om att det i Dalarnas län ska finnas runt 440 medium, helare och schamaner. Ända sedan jag såg det har jag varit sugen att åka dit, en liten studieresa tänkte jag. Eller ska man kalla det en semester med New Age-tema kanske? Jag har planerat en hel del och fick tips av en vän om ett otroligt mysigt litet hotell med anor i Dalarna. Min vän gifte sig där en vinter för några år sedan och sa att hotellet ligger i en liten by uppe på en höjd så man har utsikt över Siljan. Solnedgångarna ska vara storslagna att bevittna därifrån har jag hört. Jag känner redan att det kommer finnas fantastiska platser för meditation där. I samma artikel så stod det även att över 4000 dalmasar deltar i olika nyandliga aktiviteter varje vecka, så det lär inte vara svårt att hitta intressanta evenemang.

Man sitter och kollar solnedgången över sjö
New Age