New Age och rökning

De flesta som tillhör New Age-kulturen brukar se kroppen som ett tempel, som måste skötas om och hedras genom ett sunt leverne. Det är många inom New Age som är vegetarianer, nykterister och som avstår tobak. Själv måste jag tyvärr erkänna att jag inte alltid har varit en renlevnadsmänniska, utan det som har varit min last i många år är tobaken. Även om jag har försökt att sluta många gånger har jag alltid börjat igen, men nu är det äntligen slut på det. Jag har nämligen köpt e-cigg som jag vill använda för att sluta röka vanliga cigaretter. Att ta hand om sig själv är viktigt och när kroppen mår bra mår även sinnet bra. Personligen hoppas jag få uppleva en mer harmonisk vardag där jag inte behöver styras av ett beroende. Enligt tarotkorten kommer jag att lyckas den här gången.

En gräshoppa som röker
Närbild på rök

New Age